vineri, 31 octombrie 2014

Columbofile

Pentru prietenii columbofili avem o serie de trofee si medalii care pot deveni oricand premiile concursurilor pe care le organizati.

Va asteptam sa le vedeti la sediul nostru sau pe www.leonte.ro.



miercuri, 29 octombrie 2014

Modelele 400 si 401

Din seria modelelor vechi reactualizate, dar de o calitate ireprosabila, va prezentam astazi doua dintre cele mai cautate trofee de metal: cod 400 (pe auriu) si cod 401 (pe argintiu).

Va asteptam sa le vizionati si la sediul nostru. www.leonte.ro



joi, 16 octombrie 2014

Mircea Cartarescu si pana aurie

Mircea Cărtărescu, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori romani contemporani, a fost nominalizat anul acesta la Premiul Nobel pentru Literatura, premiu acordat anual autorului care a produs "cea mai remarcabila lucrare intr-o tendinta idealistica". Poetul nostru, fiind in acelasi timp prozator, dar si critic literar sau publicist, a pierdut acest premiu in dauna scriitorului francez Patrick Modiano, desi a fost printre favoriti.

Ii trimitem felicitarile noastre pentru nominalizare si ii multumim ca ne demonstreaza ca mai exista o sansa, ca ne aduce aminte sa mai deschidem o carte.

Premiul din imagine reprezinta o pana de scris aurie si un pergament, are codul 615 si este unul dintre cele mai frumoase trofee din colectia noastra. www.leonte.ro


miercuri, 15 octombrie 2014

Simona Halep este o stea

Simona Halep si-a revenit dupa accidentarea la coapsa si a plecat cu ganduri mari catre urmatoarea incercare, Turneul Campioanelor de la Singapore.
Din cauza abandonului de la Beijing, ea a coborat pe locul 3 WTA si nu va fi cap de serie, putand pica in grupa Serenei Williams ori in cea a Mariei Sharapova, jucatoare pe care nu le-a invins inca.

"Ma simt foarte bine, m-am recuperat, am facut tratament zilnic, ceea ce mi-a prins foarte bine si acum m-am antrenat full, nu am avut dureri, sunt pregatita si astept cu nerabdare sa ajung acolo." a declarat Simona.

Noi ii uram mult succes si o asiguram de suportul nostru moral de la distanta! Ii dorim sa straluceasca exact ca o stea si sa ne aduca din nou bucurii cu victoriile ei!

Trofeul din imagine are codul 78824. www.leonte.ro




marți, 14 octombrie 2014

ML00561 si ML00662

Doua dintre cele mai vechi modele de cupe din colectia noastra, ML00561 (modelul pe auriu) si ML00662 (cel pe argintiu), revin cu aceleasi calitati excelente la preturi decente.

Sediul nostru si www.leonte.ro va stau la dispozitie pentru a le vedea.



joi, 2 octombrie 2014

Concursuri de pescuit

Cum sezonul de pescuit este in plina desfasurare, concursurile deja au aparut sau urmeaza sa apara.

Trofeele din imagini sunt unele dintre cele mai cautate pentru astfel de actiuni. Le puteti vedea pe www.leonte.ro sau la sediul nostru.




miercuri, 1 octombrie 2014

Iolanda Balas-Soter

Doamna Iolanda Balas-Soter este una dintre cele mai mari atlete din istoria Romaniei, poate cea mai mare. Campioana olimpica si europeana a dominat proba de saritura la inaltime mai bine de 10 ani. Din 1988 pana in 2005 a fost presedinta Federatiei Romane de Atletism.

De-a lungul carierei a avut mai multe recorduri olimpice si a batut recordul mondial de nu mai putin de 14 ori, ridicandu-l pana la 1,91 m. Un exemplu al suprematiei atletei este ca atunci cand ea a ajuns la 1,91 m, nicio alta atleta nu trecea de 1,78 m.

In imaginile de mai jos, veti vedea o mostra din fericirea pe care o arata Iolanda Balas atunci cand mai dobora un record.



sursa text: wikipedia.org
sursa video: youtube.com